Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram

On bir ayın Sultanı Ramazan ayına ulaşmanın huzurunu ve hikmetini yaşıyoruz. Ramazan ayının dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. Kur'an'da bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi yine bu ay içinde kutlanır. Ramazan ayı bağışlanmanın, yardımlaşmanın ve ibadetin doruğa çıktığı çok önemli bir aydır. Ramazan ayı varlığımızı anlamak, bağışlanmak, toplumsal değerlerimizi daha da geliştirmek için çok önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayınızı kutlar, tüm İslam alemine, Düzcelilere hayırlı olmasını dilerim.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak

Manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı, sadece oruç tutmakla yetinmeyip, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve hoşgörüyle en yüksek noktalara eriştiğimiz Mübarek Ramazan Ayı'nın ülkemize, Akçakoca’mıza ve tüm İslam Alemi’ne, hayır, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum.


Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Funda Sivrikaya Şerifoğlu

Rahmet ve merhamet ayı olan, onbir ayın sultanı Ramazan’ın İslam alemine barış, huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyor, milletimizin ve bütün İslam Aleminin Mübarek Ramazan ayını kutlar, ramazan coşkusunun birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini yüce Allah(c.c)’tan niyaz ederiz.

AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu


Rahmet ve Merhamet Ayı olan Ramazan’ın tüm İslam Âlemine Barış, Huzur, Kardeşlik ve bereket getirmesini diliyor, Milletimizin ve bütün Müslümanların Mübarek Ramazan ayını kutlar, Ramazan coşkusunun birlik ve Beraberliğimizi daha güçlendirmesini, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.

CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu

İnancımız odur ki bu mübarek ay ülkemizde ve Düzce’de barış, kardeşlik ve huzur içinde idrak edilecektir. Bu ayın kutsallığına yakışır biçimde yardımlaşmanın en güzel örnekleri verilecek ve herkes inancını dilediği gibi yaşayabilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Düzceli hemşerilerimiz ve Müslüman aleminin Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.



MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz

Birlikte yapılan iftarlar Müslümanlar arasında kaynaşma ve yakınlaşmaya neden olur. İhtiyaç sahipleri en çok bu ayda gözetilir. Hayır ve yardımlar artar. Zekat, sadaka ve fitreler bu ayda dağıtılır. Bütün bu çabaların ve duaların kabul olmasını ve ramazan ayının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.