Düzce’de yapımı yılan hikâyesine dönen inşaatlardan biri olan ve Düzce’nin ayıbı olarak gösterilen Kültür Merkezi’nde inşaat yine durdu, merkeze iki aydır bir çivi dahi çakılmadı.

19 yılda 11 hükümet eskiten merkez için 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra göreve gelen Belediye Başkanı Mehmet Keleş, çeşitli açılış tarihleri verdi. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Ödenek sıkıntısı dendi, hak ediş raporlamalarında usul hataları yüzünden Sayıştay tarafından denetlendiği söylendi…

Yüzde 90’lık bölümü tamamlanan merkez son aşamada… Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, son olarak katıldığı Günlük programında ne pahasına olursa olsun merkezi tamamlayacağını söylemişti.

Kara bulutların üzerinden kalkmadığı Kültür Merkezi’nde çalışmaların yeniden devam etmesi için Başkan Keleş, çözüm yolları arıyor.  19 yıldır bitirilemeyen bina, bu durumu ile rekora koşuyor.Toplam 6 bin 745, 32 metrekare kapalı alana sahip projede 415 kişilik büyük salon, 136 kişilik küçük salon, sergi salonu, atölyeler ve bürolar bulunuyor. 

Haber;S.KAŞKIR