17 Ağustosta göreve başlayan Vali Adnan Yılmaz, Düzce Üniversitesi  Rektörü Prof.Dr.Funda Sivrikaya Şerifoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Rektör Şerifoğlu, Vali Adnan Yılmaz’ı, Rektör Yardımcıları Prof. İsmail Ercan, Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, , Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Erzincanlı, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Akbulut, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Genç, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Recep Özmerdivenli ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdurrahman Kılınç ile birlikte karşıladı.
Üniversite Düzce İçin Kilit Taşıdır
Ziyarette Konuşan Vali Adnan Yılmaz; “Üniversiteyi ve sizi ziyaretten çok memnunum. Üniversite Düzce için kilit taşıdır. Başımızın tacıdır. Birlikte üreteceğiz. Düzce’yi sizin gibi bilim adamları sayesinde hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum” dedi.
Ziyaret, sohbetin ardından Üniversite Toplantı Odası’nda Şerifoğlu tarafından Vali Adnan Yılmaz’a Düzce Üniversitesini tanıtan bir brifing verdi. Şerifoğlu, üniversitede bugüne kadar yapılan çalışmalar, devam eden projeler ve hedefleri hakkında Yılmaz’a bilgi verdi.

 

Haber; S. KAŞKIR