Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar'a eşlik eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Genel Sekreter Hasan Sadi Ateş, İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Uzman Duygu Özdemir Cömert, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çalıştay Salonunda düzenlenen kahvaltı programında Düzce’de bulunan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Gazetecilerle tek tek tokalaşarak günlerini kutlayan Rektör Çakar, sohbet eşliğinde geçen kahvaltının ardından gazetecilere Düzce Üniversitesi’nin geride bıraktığı 11 yılı ve üniversitenin faaliyetlerini anlatan sunumunu yaptı.



“30 bin öğrenciye ulaşan yolculuğun 11.yılındayız”
Mart ayında 12. Yılına girecek olan Düzce Üniversitesi’ne ilişkin bilgilendirmede bulunan Çakar, “30 bin öğrenciye ulaşan bir yolculuğun 11.yılındayız. Bu yıl itibari ile 12.kuruluş yıldönümümüzü kutlayacağız 17 Mart’ta. Bizlerin 14 fakültemiz, 4 enstitümüz, 2 yüksekokulumuz, 10 tane meslek yüksekokulumuz ve 30’dan fazla araştırma merkezimiz bulunuyor.” ifadelerini kullandı.

Rektör Çakar ayrıca, Düzce Üniversite’ne yurt dışından öğrenci alımlarında da yükselişin olduğunu kaydetti.

Haber: H. GÜRSOY