Hem siyasiler hem üyeler ilgisiz kaldı

Düzce'nin sanayi ve ekonomisine yön veren en köklü meslek kuruluşu Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın 60. yıl programına hem siyasiler hem de üyelerin bir kısmı ilgisiz kaldı.

Düzce TSO yönetiminin haftalar önce hazırlıklarına başlayıp üyelerine duyurusunu yaptığı program Düzce Teknopark binasında gerçekleştirildi.

TSO'da geçmiş dönemlerde başkanlık eden isimlerin unutulmadığı kutlama programında Düzce'nin köklü ve saygın şirketlerine mensup iş insanları hazır bulundu.

Düzce protokolü ve TSO üyelerine tek tek davetiye gönderip programa davet eden TSO yönetiminden bazı isimleri de gözler aradı.

Organizasyondaki aksaklıklar damga vurdu

Bu tür etkinliklere önem veren ve katılım gösteren isimler programın sonunda sahneye çağrılarak plaketlerini alırken, organizasyondaki bazı aksaklıklar katılımcıların zor anlar yaşamasına neden oldu.

Yönetim sınıfta kaldı

60. yıl programına katılım göstermeyen üyeler nedeniyle plaket vermek üzere sahneye davet edilen iş insanı Erdoğan Bıyık dakikalarca sahnede bekletildi. Art arda anons edilen bir çok isimden sonra salonda bulunan bir katılımcı bulundu ve Bıyık, plaket takdimini yapabildi. Yine program akışının düzensizliği de eleştirilere neden oldu. Protokolün sahneye çağrılması ve plaket sunulması sırasında yaşanan kargaşa TSO'ya yakışmayan bir tablo çizdi.