Bayram sonrası açılacağı  duyurulan Yeni Terminal'de tatil sendromu yaşanırken Beyköy bağlantı yolu ile Yeni Terminal arasında bulunan ara yolda yol kenarında açıkta bırakılan rögar kapakları çevre halkı için de araçlar içinde tehlike sinyali veriyor.

Eski Cumartesi Pazarı ile yıkılmakta olan Yeni Azmimilli Camii arasında terminale giden yol arasında bulunan mevkide yol kenarında açıkta bulunan rögar çukurları kapakları konulmadığı için büyük tehlike saçıyor. Zaman zaman terminali görmek için araçlarla alanda  gezen araçların yanında karanlıkta yaya olarak alanda dolaşan vatandaşlar derin çukurlu içi suyla dolu rögar çukurlarının tehlike saçtığını belirttiler.

Alana yakın mevkide bir sitenin bulunması çocukların da dikkatini celbetmesi tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor."Büyükler olarak bizler logar çukurlarını görebiliriz ancak çocuklarımız çukurdaki suya bakmak için bile yanaşsa ani dikkatsizlik feci sonla sonuçlanır" diyen çevre sakinleri, yetkililerin daha dikkatli olmasını ve rögar kapaklarını kapatması gerektiği uyarısında bulundular.


Haber:E.TAYHAN