AK Parti’nin tek başına iktidarıyla sonuçlanan 1 Kasım Erken Seçimleri Düzce’de ilginç bir iddiaya sahne oldu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçmeni olan Kuaför Telat Yılmaz, AK Partili Düzce Belediyesi Meclis Üyesi Kadir Badur’la “Bu seçimde MHP, Düzce’den bir vekil çıkaracak” yönünde iddiaya girdi. Ancak seçim sonucunda gülen taraf AK Partili Badur oldu. Düzce'de AK Parti'nin yine 3-0 yapması sonucu MHP'li Telat Yılmaz, bir yıldır kestirmediği saçlarını iddiaya kurban verdi.

İnatlaşma ile başlayan çekişmenin iddiaya kadar uzandığını ifade eden Badur ve Yılmaz, kararlarından dönmediğini basın önünde gösterdi.

İddiayı kaybettiği için üzgün olmadığını belirten Yılmaz, AK Parti’yi tebrik ederek şunları söyledi: “AK Parti’yi ve seçimi kazanan milletvekillerimizi tebrik ediyoruz. Söz verdiğim üzere saçımı kestireceğim. Bir Düzceli olarak sözümüzü yerine getiriyoruz.”

Yılmaz, MHP’nin milletvekili adaylarına ise serzenişte bulundu: “Ben sözümü yerine getirerek saçımı kestireceğim fakat MHP’nin milletvekili adayları sözünü tutmadı. Türkiye genelinde de tutmadılar. AK Parti’nin başarısını tebrik ediyoruz.”

Bu açıklamalardan sonra Yılmaz’ın saçlarını Belediye Meclis Üyesi Badur kesti.

Badur, traş sırasında saçlarını kestiği arkadaşına takılmadan edemedi.

Haber:Y.SEVER