İktidar partisinin 2009 yılı yerel seçimlerinde kazanamadığı ilçelerden biri olan Yığılca’da CHP tarafından bir dönem daha aday gösterilen Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, televizyonumuza özel açıklamalarda bulundu. Seçim atmosferinin oldukça yüksek olduğu ilçede dostça bir seçim kampanyası yürütülmesi gerektiğini söyleyen Bünyamin Şahin, ilçede devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Yığılca yolunda çalışmaların kış koşulları nedeniyle durduğunu söyleyen Şahin, hava koşullarının düzelmesiyle yoldaki düzenlemelerin kaldığı yerden devam edeceği bildirdi.


Diğer ilçelerde entegre hastanelerinin bitirirken Yığılca entegre hastanesi teslim tarihi olan mayıs 2014’e yetiştirilmek için hızla devam ediyor. Çalışmalarda bir aksama olmadığını belirten Belediye Başkanı Şahin, “Hiçbir sıkıntı yok, sorunsuz devam ediyor…”dedi.


Seçim beyannamesinde verdiği sözlerin yüzde 90’nını yaptığını yineleyen Şahin, 2009’da aldığı yüzde 41 oy oranı bu seçimlerde yüzde 51’e taşımayı hedeflediğini belirtti.

BİZDE YAMUK YOK

 

Şahin, “Mutlu, görevini yapmış, göğsünü gere gere gezen bir başkanım. Kendimi övmek ayıp olur. Ancak vatandaş farkı görüyor. AKP’nin Tayyip Erdoğan faktörü var. Bizi de burada genel olarak seviyorlar. Partimiz insanları dürüst, yamuk yok. Kamuoyunun karşısına çıkamayacak insan yok. Her zaman alnımız açık.” dedi.

 

KEŞKELERİM OLMADI

 

5 yılını değerlendiren Bünyamin Şahin, “Keşkeleri” olmadığını söyledi. “Kafama koyduğum her şeyi yaptım” diyen Şahin, “ ilk kanalizasyon projesi, imar revizyonu ben yaptım. Önümüzdeki dönem yapmak istediklerim de plan dahilinde bekliyor.” diye konuştu.

Haber; S.KAŞKIR