SAMANDERE YOLU TAMAM...

Düzce'nin ilk turizm merkezlerinden biri olarak tanınan Samandere Şelasi'nin Düzce'ye sıcak asfaltla bağlanması çalışmaları aralıksız devam ederken Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığındaki protokol üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sonrası Samandere Şelalesi'ne akın ettiler..

            SIRADA  DÜZCE-ABANT  YOLU VAR

İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan yolda incelemede bulunmak ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak için geldiği Samandere'de açıklamada bulunan Vali Ali Fidan "Şelale'yle Düzce'yi sıcak asfaltla bağlamış olacağız" diyerek Beyköy'le Samandere arasındaki bölümün 15,5 Km olduğunu hatırlatarak "bundan sonra Samandere ile Abant'ı birbirine bağlayacağız" dedi..

Abant yol ayırımına kadar olan 11 Km'lik yolun da  stabilize yol haline getirerek Abant'a rahatlıkla gidilebilecek bir hale getirileceğini de kaydeden Vali Fidan.:"Turizm yollarında bir bahane olsun istemiyoruz. Turisk gelsin istiyoruz ama turist gelmesi için de alt yapıyı yapmamız lazım.Yolunu da yapmamız lazım bunu tamamlamış oluyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi:

            SAMANDERE TESİSİ  BELEDİYE'NİN

Belediye Başkanı Mehmet Keleş'te Samandere Şelalesi Tesisi'nin bundan böyle Belediyeye ait bir tesis olduğunu belirterek , Beyköy-Samandere arasının bundan böyle sıcak asfalta kavuşmasının Şelali'ye gidiş gelişlerin yanında tanıtımda da etkisinin büyük olacağını dile getirdi:

           

"Yapılacak programların büyük bölümünü Samandere'ye taşıyacağız, Düzcelinin ayağını buraya alıştıracağız" diyen Başkan Keleş, yolun da sıcak asfalta kavuşmasının ulaşımda ve tanıtımda daha büyük katkısı olacağını dile getirdi:

            DÜZCE DEĞİL TÜRKİYE TANIYACAK

Yapılan etkinliklerin büyük bir bölümünü Samandere'ye taşımanın tanıtımda da etkisinin büyük olacağını kaydeden Başkan Keleş:"Böylece Samandere'yi sadece Düzce değil Türkiye'de tanıyacak" dedi.

Tesisin belediyeye geçmesiyle birlikte Samandere'yi ,yürüyen işleyen sıcak bir mekan haline getireceklerini kaydeden Başkan Keleş :"Samandere sadece yazın değil, yolun tamamlanmasıyla birlikte kışında  buraya ulaşmış olacaklar.

Haber;E.TAYHAN