2015 sezonun son yarışı Türkiye Motokros Şampiyonası’nın son ayağı Kaynaşlı’da yapıldı. Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi MX Parkuru’nda bin 450 metrede ilk kez koşulan sezonun final yarışına 63 sporcu katıldı. KKTC’li sporcuların da çıktığı yarışlar güzel bir havada yapıldı. Şampiyonanın 7. Ayak yarışlarını Vali Ali Fidan, Bolu Valisi Aydın Baruş, Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, Kaynaşlı Belediye başkanı Erol Bayraktar, TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar ve çok sayıda seyirci izledi.

Şampiyonanın final ayağında, MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc, ATV ve Veteran sınıflarında koşuldu. 19 rampadan oluşan ve yüksekliği metreleri bulan atlayışlara imkan tanıyan 1.450 metre uzunluğundaki parkurda, nefes kesen mücadeleler, izleyiciler için gerçek bir şölene sahne oldu.

Şampiyonanın finalinde MX1 sınıfında birinci olan sporcuya ödülü Düzce Valisi Sayın Ali Fidan, ikinci olan sporcuya ödülü Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından Türkiye Motor Sporları Federasyonu tarafından Kaynaşlı Motor Sporları Merkezini ülkemize kazandırmış olduğu için Düzce Valisi Ali Fidan’a plaket takdim edildi.

Haber;S.KAŞKIR