Daha önce defalarca aynı şikayetlerle gündeme gelen Küçük Sanayi Sitesi’nin altyapı eksikliği iş yeri sahipleri ve vatandaşları çileden çıkardı. Yağış nedeniyle biriken yağmur suları site içerisinde genişçe bir göletin oluşmasına neden oldu. Oluşan birikinti sular nedeniyle bazı dükkanlar su basma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Araçların ilerlemesini engelleyecek seviyelere çıkan su birikintileri hem esnafın hem de vatandaşın büyük tepkisini çekti. Haber merkezimizi arayan ve Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattına çektikleri video ve fotoğrafları gönderen vatandaş, her yağmurda benzer görüntülerin oluştuğunu belirterek tepkisini dile getirdi.



Yaşanan mağduriyetten şikayetçi olan site esnaflarından biri oltasını kurarak site içerisinde oluşan gölette balık arayışına girdi.

“Kaçıncı devirdeyiz bilmiyorum”
Küçük Sanayi Sitesi esnaflarından Hicran Usta, yazın ayrı kışın ayrı mağduriyet yaşadıklarını belirttiği şikayetini şu sözlerle dile getirdi:
“Bu cadde durmuyor şu anda en sakin vaziyeti. Buraya bir yetkili gelsin buraların halini görsün. Yazın tozdan durulmuyor burada. Hani asfalt yapılacaktı? Biz öbür sanayi yapılacak diye oradan buraya geldik. İşimiz var kiramızı ödüyoruz. Burada tozun içerisinde maalesef boğuluyoruz. Bir yetkili bu tozun içerisinde 10 dakika otursun. Şimdi yağmurdan çekiyoruz ama bizim asıl işimiz toz. Şu caddeye koca arabalar gelip gidiyor. Kaçıncı devirdeyiz bilmiyorum.”



Yine site esnaflarından Ferdi Kuşçu ise, “Her yağmurda böyle oluyor. Altyapı sağlam değil. Yetkililer ellerinden geleni yapsın” dedi.





Haber: Ö.YILMAZ