Düzce merkez sancaklar mahallesi uzun zamandır özlemini çektikleri "Doğal Gaz"a kavuşmak için adeta sabırsızlanıyor. Mahallenin bir kısmına gelmiş olmasına rağmen büyük bir kısmına Dogal Gaz'ın hala verilmediğini kaydeden Muhtar Ergin Yardım, mahalle halkının ciddi anlamda doğal gaz talebi olduğunu, ancak bu konuda hiç bir çalışmanın yapılmadığını kaydetti.

     

Yardım için verilen kömürlerin mahallede hava kirliliğine yol açtığını kaydeden Muhtar Yardım, doğal gazın gelmesi halinde hem hava kirliliğinin azalacağını belirterek "mahalle halkımız bir an evvel doğal gazın verilmesini sabırsızlıkla bekliyor" dedi:

            ARAÇ MUAYENE İSTASYONU'NA TEPKİ VAR.

Öte yandan Sancaklar Mahallesi'nde bulunan "Araç Muayene İstasyonu"nun önünde biriken araçların evlerinin önünü kapladığını bunun da mahalleyi yaşanmaz kıldığını dile getiren Mahalle halkı, istasyonun araç parkı olmasına rağmen evlerinin önlerine park edilen ve bırakılan araçların kontrol edilmesini istediler. Mahalleli "tedbir" olarak evlerinin ihata duvarına çeşitli yazılar yazarak konu hakkında yetkililerin dikkatini çekerek, araş mkuayene istasyonunun kendi araç parkını kullanmasını istediler.Zaman zaman uzun araçların yolu ve evlerinin önünün kapattığını belirten Sancaklar mahalle halkı "bizim evin önünü ve yolumuzu da araç istasyonu kiralamış değil. İstasyon muayene için gelen araçları kendi araç parkında saklasın" dediler.

Konudan rahatsız mahalle halkı çareyi işte bu tür tedbirlerle çözme yolunu seçmişe benziyor. bu şekilde hem yetkilileri hem istasyonu adeta protesto ediyor.