27 mayıs pazartesi günü düzenlenecek olan Savunma Sanayi Günü dolayısıyla Savunma Sanayiinin dev firmaları Düzce’ye gelecek. Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Faruk Özlü, Vali Adnan Yılmaz ve Düzce Milletvekili Fevai Arslan'ın organizasyonu ile Düzce’de düzenlenecek toplantının taslak programı belli olurken, programa, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Faruk Özlü, Müsteşar Yardımcısı Orhan Öğe,TAI, ASELSAN, ROKETSAN,HAVELSAN, OTOKAR ve FNSS Genel Müdürleri katılacak.
Düzce’de ki Savunma sanayiinin tanıtımı amacıyla yapılacak olan toplantı ile bu sektörde Düzce’de faaliyet gösteren firmaların savunma sanayiine yapacağı katkıların genişlemesi hedefleniyor. Toplantıya katılacak olan Türkiye’nin sayılı sanayi devleri bu kapsamda Düzce’deki firmaları da ziyaret edecek.
Savunma Sanayi Müsteşarlığı ve firmaların temsilcilerinden oluşan heyetin ilk ziyareti Vali Adnan Yılmaz’a olacak. Ziyaretin ardından düzenlenecek program açılış konuşmaları ve sunumlarla devam ederken, programın öğleden sonraki bölümünde, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Faruk Özlü’ün başkanlığını yapacağı panel düzenlenecek. Savunma Sanayi Firma Genel Müdürlerinin katılacağı panelin son kısmında soru-cevap bölümü olacak.

Düzce'de sanayi firmaları ile bir araya gelecek olan heyet, saat 19-19:30 arasında Öncü Televizyon'da canlı yayına katılacak.

Haber: H. İŞCAN