Düzce Valiliği Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleşen “Seçim Koordinasyon Toplantısı” Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, parti ve kurum temsilcileri ile buluştu.



Toplantıda Vali Dağlı’nın yanı sıra, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Adalet Komisyon Başkanı Ferhan Acar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol da hazır bulundu.

Program öncesinde Vali Dağlı, katılımcılara teşekkür etti. Dağlı, toplantının sebebi ve içeriği hakkında da açıklamalarda bulundu.



Güzel dileklerde bulundu
Seçim dönemi için temennilerini dile getiren Vali Dağlı, şunları kaydetti:

“Burada ‘Seçim Güvenliği’ ile ilgili, ilimizdeki genel durum, Yüksek Seçim Kurulu kararlarından neler yapmamız gerektiği, bu konuları bir kez daha karşılıklı mütalaa etmek, irdelemek, varsa eksik ve gediğini gözden geçirmek üzere bir araya geldik. İnşallah güzel ve huzurlu bir seçim geçiririz. Seçimden sonra da kardeşlikler, dostluklar, arkadaşlıklar şimdi olduğu gibi devam eder İnşallah. Bu manada hepimize düşen önemli görevler var. Hepimiz bilinçli insanlarız. Siyaset de bunu gerektiriyor. İnşallah hep birlikte güzel bir seçim ortamı geçiririz.”


Haber: İ.AYDOĞDU

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ