SEDAŞ’tan yapılan açıklamada şebeke yapım çalışmaları sebebiyle Gümüşova ve Akçakoca ilçelerinde yaklaşık 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacağı konusunda vatandaşları uyardı.
Yapılan açıklamaya göre Gümüşova’nın Fatih Mahallesi, Bağdat Caddesi ile 113. Sokak ve 110. Sokak’ta 22 Haziran Pazartesi elektrikler planlı olarak kesilecek. Akçakoca’nın Kalkın Köyü’nde 23 Haziran Salı günü gün boyu sabah 09.00’dan akşam 18.00’a kadar elektrik verilemeyecek.
Yine aynı gün Düzce Merkez Aziziye Mahallesinde de Şahin Sokak, 1018. Sokak ve 1022. Sokak’ta elektrikler sabah 09.00 ile 12.00 arasında kesilecek.
Yapılan açıklamada vatandaşların dikkat etmeleri noktalar konusunda birtakım uyarılara da yer verildi.  Açıklamada “Enerji kesintileri sırasında kullanıcıların; Elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartmaları, yapılan çalışmanın enerji kesintisinin bitim saatinden önce tamamlanması halinde ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce kesinti olan bölgelere enerji verilebileceği, Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları ve gerekli önlemlerini almaları hususu önemle duyurulur.” İfadelerine yer verildi.

HABER;Y.SEVER