Geçtiğimiz günlerde Beyköy Toki Evleri çevresi Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği'nden bir üyenin TOKİ yönetimini eleştirme niteliğindeki açıklamasına cevap veren dernek başkanı Bayram Ali Özgüler, açıklamaların geçerliliği olmasına rağmen, dernek tarafından yapılmadığını ve yönetim kurulunda görevli Mehmet Değerli tarafından yapıldığını belirtti.

Özgüler, konutların tesliminden bu yana yönetimin yönetiş biçimini zaman zaman dile getirdiklerini, gerektiğinde Ankara'ya gittiklerini söyleyerek şu açıklamayı yaptı:
“Konuyla ilgili olarak derneğimiz TOKİ Emlak Daire başkanlığı yetkilisi Hacı Bayram Buldur ile görüş alışverişinde bulunduk. Kendisi bize “Kesinlikle yüzde 51 noter imzalı tasdikli ihtarla geldiğinizde yönetiminiz şeffaf bir şekilde seçilecektir.” dedi.

Hiç bir zaman siyasilerin TOKİ'yle görüşmelerinde sonuca gidileceğinin açıklaması yapılmadı. Halkımız ve hak sahipleriyle birlikte, TOKİ'nin bize vermiş olduğu hakları en güzel şekilde değerlendirip şeffaf yönetimimizi en kısa zamanda kurmak için birlik ve beraberliğimizin devamı şarttır.” İfadelerini kullandı.

Haber; R. BAL