Hayat’ın Yayladağı ilçesinde devriyede olduğu sırada içinde bulunduğu askeri aracın devrilmesi sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ertuğrul Tuğra Kavun’un vefatının 3.gününde Kavun ve tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Cedidiye Camii’nde akşam namazına müteakip düzenlenen mevlid programına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım,  Şehit Piyade Uzman Çavuş Ertuğrul Tuğra Kavun’un babası Zeki Kavun ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından tüm şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Son olarak Cedidiye Camii önünde tüm vatandaşlara pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu.



“Şehidimiz için ne yapsak az”
Programın ardından konuşan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, “Biz şehidimiz için ne yapsak azdır. Bu anlamda bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, Türk Ordumuza da Allah’tan güç ve kuvvet diliyoruz. Biz Düzce olarak şehidimiz için dua ettik. Büyük bir kalabalık oldu. Düzce olarak buradaydık” ifadelerinde bulundu.





Haber: Ö.YILMAZ