Kiremit Ocağı Mahallesi’nde yeni yapılan Gençlik Merkezi’nin yanında bulunan prefabriklerin kaldırıldığı arsa, ilgisizlikten şehir çöplüğüne döndü. Kurumların sorumlulukları birbirlerine havale ettiği arsa, en çok mahalle sakinlerini rahatsız ediyor.








Mahalleliler yetkilerin topu birbirine attığını belirterek dışarıdan Düzce’ye gelenler için oldukça rahatsız edici bir manzara olduğunu ifade ettiler. “Çevre illerden buraya gençler spor müsabakalarına geliyor. Bu tablo Düzce’mize yakışmıyor. Durumu bildirdiğimiz yetkililer konuyu başka bir kuruma yönlendiriyor. Biz kimin alanı olursa olsun, buranın temizlenmesini ve buraya çöp dökülmesinin engellenmesini istiyoruz. Buraya gece gündüz far etmiyor, kamyonlar sürekli çöp döküyor.”

Konuyla ilgili sıkıntısını dile getiren bir başka mahalleli de çöp dolu arsanın başıboş köpekler tarafından istila edildiğini söyledi. “Akşamları bu alanda başıboş köpeklerin sayısı bir hayli fazla. Prefabrikler kaldırıldı ama hala temelleri duruyor. Her gün gördüğümüz bu manzara bize depremi hatırlatıyor. Belediye Başkanımızdan buranın bir an önce temizlenmesini rica ediyoruz.”
Mahalleliler şimdi çöplerin kaldırılacağı günü bekliyor.

Haber:Y.SEVER