Düzce Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin kongresi olanakların kısıtlı olması nedeniyle mütevazi bir toplantı ile yapıldı. Kongrede, derneğin başkanlığını daha önce de yürüten Sadettin Kuru yeniden başkanlığa seçildi.

Kongre Divanı’nın oluşturulması ve saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurul toplantısı ve kongreye, şehit aileleri ve gazilerin dışında kimse katılmadı. Yapılan seçimde Başkanlığı yeniden Sadettin Kuru üstlenirken, yönetim kurulu üyeliklerine Zeki Atasever, Ayhan Metin, Davut Piroğlu, Kadir Taşpınar,  Denetim Kurul üyeliklerine Kemal Korkmaz, Mesut Bayraktar, Ahmet Koç, Disiplin kurulu üyeliklerine ise Resul Üresin, Murat Şen ve Abdullah Şahin seçildi.

Derneğin başkanlığını yeniden üstlenen Sadettin Kuru, iyi bir genel kurul toplantısı ve kongre olduğunu, büyük bir olgunluk içinde seçimlerin tamamlandığını söyledi. Kuru yeni dönemde bu milletin şehitlerine yakışın bir mekan arayışı içinde olduklarını bu  nedenle Düzce Valisi, Belediye Başkanı, Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü’nün desteğini beklediklerini ifade etti.