Çanakkale Şehitleri, büyük zaferin 93’üncü yıldönümünde Gençlik Merkezi’nde Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Liseleri’nin düzenlediği program, duygulu anlara sahne oldu.

Düzce Valisi Bülent Kılınç, İl Jandarma Komutanı Sebahattin Toprak, Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Pehlivan, Emniyet Müdürü Saim işlek, İl milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer’in de katıldığı programı, şehit aileleri, gaziler, daire müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar da izledi.

Düzce Valisi Bülent Kılınç, yaptığı konuşmada Çanakkale’de canlarını vatanları için veren Mehmetçiklere şükranlarını ifade ederken, gazilerin ve şehit ailelerinin devlete bırakılmış en aziz emanet olduğunun bilincinde olduklarını dile getirdi.

Düzce Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi Öğrencilerinin sahneye koyduğu  “Ölümden Öte Şeyler Var” adındaki oyun izleyicilerin büyük beğenisini toplarken, oyunun sonları yaklaşırken başta Emniyet Müdürü Saim İşlek olmak üzere, salonda bulunan şehit aileleri, asker ve emniyet mensuplarının gözyaşlarına hakim olmakta güçlük çektikleri dikkat çekti.

Çanakkale Şehitleri anma programı Gençlik Merkezi’nin balkonu ve iki tarafında sıralanan ellerinde Türk Bayrakları bulunan öğrencilerin sunduğu “ Nöbetçi Millet” oratoryosu ile sona erdi.