Mudurnu’ya bağlı Taşkesti beldesinde sel sularına kapıldığı iddia edilen  çocuğun bulunması için bölgede başlatılan ve iki gündür süren  arama kurtarma çalışmalarından hala bir sonuç alınamadı. Çocuğun kaçırılma ihtimali de değerlendiriliyor.

Bolu'nun Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesinde, kar sularının erimesi nedeniyle taşan Mudurnu Deresi'nin kenarında topla oynayan 9 yaşındaki Ufuk Turhan'ın, önceki gün  akşam saatlerinde sel sularına kapıldığı iddia edildi.. Jandarma, sivil savunma ekipleri ve vatandaşlar, iki gün boyunca  kaybolan Ufuk Turhan'ı aradı.

Önceki gün  akşam saatlerinde başlayan, karanlık nedeniyle saat 23.00 sıralarında ara verilen arama kurtarma çalışmalarına, dün sabah saatlerinde yeniden hız verildi ancak  çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

 

Turhan'ı bulabilmek için Taşkesti belde merkezinden derenin aktığı istikamete doğru 3 kilometrelik bir alanda jandarma, sivil savunma ekipleri ve vatandaşların arama çalışmaları yapmasına rağmen bulunamaması Taşkesti’de büyük bir üzüntüye neden oldu.

Ufuk Turhan'ın dere kenarında arkadaşlarıyla top oynarken gözden kaybolduğunun anlaşıldığı ifade edilirken, arama çalışmalarının sonuç vermemesi üzerine çocuğun kaçırılmış olabileceği ihtimali de değerlendirilmeye başlandı.