Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’e hayırlı olsun ziyaretleri gelmeye devam ediyor. Düzce MÜSİAD eski Başkanı İsa Şengüloğlu ve İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı Cemal Kazak da Öncü TV’yi ziyaret etti.



“Hakkın ve hakikatin temsilcisi olarak yayın hayatını sürdürmesini temenni ediyorum”
Kazak, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Türkseven ailesine girmiş olduğu bu sektörde başarılar diliyorum. Basın, medya, yayın kuruluşları, kamuoyunun hukukunu korumak adına çalışmalar yaparlar. Öncü TV’nin Türkseven ailesiyle birlikte bundan sonraki yayın hayatında hakkın ve hakikatin temsilcisi olarak yayın hayatını sürdürmesini temenni ediyorum.”

“Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz”
İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin nasıl kurulduğu hakkında da bilgi veren Kazak, şöyle konuştu:

“İnsan ve Medeniyet Hareketi İstanbul Eyüp’te merkezi bulunan insan ve medeniyet merkezli çalışmalar yapan bir kuruluştur. 2014 yılında Düzce’de Hikmet Keskin’in başkanlığında kuruluşu tamamladık. Hikmet beyin siyasete girmesiyle beraber görevi biz devraldık. Daha çok sosyal faaliyetler gösteriyoruz. Üniversitedeki öğrencilerimize yönelik çalışmalarımız var. Zaman zaman konferanslar yapıyoruz. Zaman zaman seminerler düzenliyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz.”



“Fikir Sanat Akademisi olarak orada çalışmalarımıza başlayacağız”
Fikir Sanat Akademisi adı altında bir projelerinin olduğunu da söyleyen Kazak, ifadelerini şu cümlelerle sürdürdü:

“Fikir Sanat Akademisi adı altında Sayın Valimize bir proje sunduk. Valimiz bu konuya destek vereceklerini söyledi. Sakarya’da Serdivan Belediyesi’nin yürütmüş olduğu Fikir Sanat Akademisini ziyaret ettik. Ardından İzmit Büyükşehir Belediyesi’nin diriliş kamplarını ziyaret ettik. Aynı projeyi Düzce ölçeğinde de yapmak istedik. Fakat yer tahsisi konusunda bir iki sorun oldu. Belediye başkanımız bize eski belediye binasının son katında istediğimiz fiziki koşullar sağlanırsa Fikir Sanat Akademisi olarak orada çalışmalarımıza başlayacağız.”

Haber: M. AYDIN