Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, veda ziyaretleri kapsamında Öncü Medya grubu Başkanı Önder Tonyalı’yı ziyaret etti.Önümüzdeki günlerde görev süresi dolacak olan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, bugüne kadar Düzce Üniversitesi’ne olan desteklerinden ötürü Öncü Medya grubu Başkanı Önder Tonyalı’ya teşekkür etti.



Şerifoğlu, “ Öncü TV ve Manşet gazetesi Düzce’nin gerçek değerlerini ortaya çıkarmak özellikle üniversitemizin sesini kamuoyuna duyurmak konusunda çok önemli ilgi ve destek gösterdi. Her iki kurumda çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Üniversite Düzce’nin en önemli projelerinden biridir. Kamuoyunun bunu sahiplenmesi, Düzce halkının bilgilenmesi, Düzce’nin geleceğine yönelik projelerin üniversite eli ile oluşturulması için basın yayın kurumlarının çok büyük desteği lazım. Sayın Önder Tonyalı’nın Tanıtma Ve Kalkınma Vakfı başkanlığı döneminde üniversitemize özellikle hastanemize çok büyük katkısı  olmuştur. Bugünkü ziyaretin bir bölümü de bu emek ve çabalara teşekkür etmek.”


Düzce Üniversitesi’nin kuruluşundan bu yana sürdürdüğü başarılı çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’na tebrik eden Tonyalı da, bundan sonraki akademik yaşamında kendilerine başarılar dileyerek çiçek takdim etti.


Ziyaret sonunda Öncü medya Grubu Başkanı Önder Tonyalı ve çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektiren Şerifoğlu, kurumumuzdan ayrıldı. 

Haber;S.KAŞKIR