Fehmi Öney Sevgi Evleri ve Çocuk evlerinde kalan koruma ve bakıma muhtaç  9 çocuk için sünnet düğünü düzenlendi.

Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü başta olmak üzere birçok hayırseverin işbirliği ile organize edilen sünnet düğünü  sünnet gezisi ile başladı.

Erkekliği ilk adımı atan 9 çocuk ve sevgi evlerinde kalan arkadaşları, öncelikle Düzce vosvos kulübüne ait araçlarla Fehmi Öney sevgi evlerinden alınarak şehir merkezinde gezdirildi. Daha sonra lunaparka getirilen çocuklar burada gönüllerince eğlendiler.

Lunapark’ta eğlenen çocuklar daha sonra Fehmi Öney Sevgi Evlerine getirildi. Burada mehteran takımı tarafından karşılanan çocukların sünnet törenine, Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milletvekili Osman Çakır, Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, İl Müdürleri, çocuklar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Şahin, burada kalan çocukların Düzce ailesinin birer bireyi haline geldikleri için hiçbir zaman eksiklik duymayacaklarını ifade ederek “ Düzce bu çocukları aile gibi sarıp sarmalıyor. O nedenle bu işe emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Osman Çakır, bir dönem sosyal hizmetler müdürlüğü yaptığını anımsatarak konuşmasını bu vasıfla yapmak istediğini söyledi.
Çakır, bu kurumlar insanlığın yetiştirdiği en önemli kurumlardır diyerek “ Hepimiz bir gün bu kurumlarda kalabiliriz. Yaşlı olarak ya da mağdur olarak bu kurumlardan hizmet alıyor olabiliriz. Bu nedenle bu sevgi evlerinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından sünnet olan çocuklar için mevlit okutuldu. Sünnet düğünü daha sonra çeşitli eğlencelerle devam etti.

Haber;S. KAŞKIR