Özellikle bayram, maç ve düğün gibi özel günlerde havaya ateş açarak kutlama yapılmasını önlemek isteyen Düzce Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlanan "Sevinciniz hüzne dönüşmesin" yazılı afişleri şehrin her yerine asarak vatandaşları uyarıyor.
Düzce valiliği tarafından desteklenen ve Düzce Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından asılan afişlerle sorunsuz bir bayram geçirilmesi hedefleniyor.
Sadece Düzce’de başlatılan bu kampanya kapsamında afişler, özellikle düğün salonları ve maç yayını yapılan kafelere asılıyor. Konu ile ilgili bilgi aldığımız Düzce Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Baş komiseri Selçuk Yağcı , “ Vatandaşlarımız yasak olmasına rağmen silah atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda da bunun acı örnekleri ile karşılaştık. Bu nedenle vatandaşlarımıza psikolojik açıdan etkilemesi ve bu tür olayların önüne geçilebilmesi amacıyla özellikle insanların yoğun olduğu yerlere bu afişlerimizi asıyoruz” dedi.

 

Haber; S. KAŞKIR