Üniversite öğrencilerinin dile getirdiği ve büyük sıkıntı yaşadıkları ulaşım sorunu ile çözüm noktasında ne yapabiliriz tartışılıyor. Konu ile ilgili görüştüğümüz Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, üniversitenin yapılamayan yolunun son aşamaya geldiğini yolda çalışmaların hava şartları müsaade ederse pazartesi ya da Salı günü başlayacağını ifade etti.

Öğrencilerin sıkıntıları ile ilgili de konuşan Ercan, “öğrenciler sorunlarını direk bize iletsinler. Ona göre çözüm bulalım” dedi. Bu sıkıntıyı Valilik ve Düzce Belediyesi’ne açtığını ifade eden Konuralp Belediye Başkanı Ercan, bir komisyon kurulması gerekiyor ve bu sorunların tespiti için birinin görevlendirilmesi gerekiyor.” Şeklinde konuştu.

Otobüslerdeki kart sıkıntısı ile ilgili de bilgiler veren Ercan, “Bizden yana sıkıntı yok. Biz Düzce Belediyesi’ne kartların ortak olması konusunda teklif sunduk. Ama Düzce Belediyesi bize olumsuz yanıt verdi. Bu yüzden sıkıntı Düzce Belediye’nde.” Diyerek topu Düzce Belediyesi’ne attı.

Biz her türlü çözüme duyarlıyız. Karşı taraf duyarlı olmalı.” Şeklinde konuşan Yusuf Ercan, “”sorunun yerinde tespit edilmesi gerektiğini savundu.

Haber; R. BAL