Olay, merkeze bağlı Günbaşı Köyü’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şefik Yıldırım ve karşı komşusu H.Ç. arasında, arazi sınırı sebebiyle bir husumet çıktı. Mahkemeye intikal ettiği ve Şefik Yıldırım’ın haklı bulunduğu iddia edilen dava neticesinde H.Ç.’nin kullanımında olan araziden bir kısmının Yıldırım’a teslim edilmesine karar verildiği öğrenildi.

Bu gelişme sonrası iddiaya göre; iki komşu arasındaki ipler iyice gerilirken bir hayvanınsa canına mâl oldu. Yıldırım ailesine ait köpek, bahçede vurulmuş halde ölü bulundu.

Köpeğin sahibi Şefik Yıldırım, Manşet Gazetesi İhbar Hattı’na ulaşarak köpeğinin vurulması ile ilgili komşusunu suçladı.  

Yıldırım, “Kendi bahçemizde gezinen köpeğimiz vurularak öldürüldü. Silahı komşumuz H.Ç.’nin 15 yaşındaki çocuğunun elinde gördük. Köpeği çocuk vurdu.” dedi.

Köpeğin can vermesi ile sonuçlanan olayın ardından büyük üzüntü yaşayan köpeğin sahibi Şefik Yıldırım, yetkililere de seslendi.   

Bunun bir gözdağı olarak algılanması için yapıldığını iddia eden Yıldırım ailesi ilerleyen günlerde kendi canlarının da tehlikede olmasından şüphe duyarak, çocukları için de endişe duyduklarını belirtti.

Hiçbir günahı olmayan hayvanlarının canından olmasına da tepki gösteren Şefik Yıldırım, hayvanların hayatının hiçe sayılmasından da duyduğu şikâyeti dile getirdi.




Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv  

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8