Düzce Safari Ofroad Spor Kulübü, bu hafta bahara merhaba etkinliği düzenledi. Etkinlik, Kulüp üyeleri ve ailelerden oluşan 20 araçlı 60 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Toptepe mesire alanından başlayıp orman içerinden geçerek Güzeldere Şelalesi üzerinden Balıklı yaylasına çıkan ekip, buradan da hera yaylasında safariyi sonlandırdı. Safariye katılan 20 araçlı 60 kişilik grup güzergah boyunca zorlu parkurlardan geçti.



Araçlarını zorlayan ekip hera yaylasına ulaştıklarında ise burada aileleriyle mangal keyfi yaparak Düzce'ye dönüş yaptı.



Düzce Safari Ofroad Başkanı Mehmet Albayrak havaların ısınması ile birlikte bundan sonraki ekstrem ofroad yerine birazda safarilere ve kamplara yer vereceğini belirtti.



Bundan sonraki etkinliklerinde daha çok aileli yayla kamplarının ağırlıklı olacağını söyleyen Albayrak, "etkinliğimize katılmak isteyen vatandaşlarımızı bu dostluk ve dayanışmaya bekliyoruz." derken, "Ayrıca çok yakında 3'sünü gerçekleştireceğimiz geleneksel ofroad şenliklerine tüm halkımızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.



Haber;İ.KELEŞ