Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkanı Basri Karslıoğlu’nun ağabeyi olan 20 ve 21. Dönem Bolu Milletvekilliği yapan Mustafa Karslıoğlu vefat haberi yakınlarını derinden üzmüştü. 68 yaşında hayatını kaybeden Karslıoğlu için sevenleri bugün Akçakoca’da son görevlerini yerine getirmek için bir araya geldi.

Merhum Mustafa Karslıoğlu’nun naaşı, ikindi namazına müteakip cenaze namazının kılınması için bugün Akçakoca Merkez Camii'ne getirildi. Karslıoğlu’nun tabutuna meclis kürsüsünde çekilen bir fotoğrafı konuldu. Mustafa Karslıoğlu’nun kardeşi Basri Karslıoğlu ve ailesi taziyeleri kabul etti. Karslıoğlu’nun cenazesi siyaset ve iş dünyasının Düzce’deki önde gelen isimlerini buluşturdu.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman Karslıoğlu’nun cenazesine çelenk gönderdi.



CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş cenazeye katılanlar arasında yer aldı.  CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, merhum Karslıoğlu’nun ailesine başsağlığı diledi.



İkindi namazının ardından helallik alınarak cenaze namazı kılınan Karslıoğlu, Kapkirli Mezarlığı’na defnedildi. 


Haber:Y.SEVER