Her dini bayramda olduğu gibi bu bayramda da İl Müftülük binası Konferans Salonu'nda Düzce Valisi Ali Fidan'ın izinli olması yüzünden Vali Vekili Hasan Bağcı tarafından karşılanan konuklar “bayramın ifade ettiği birlik ve dayanışmayı ortaya koyarak” bir bir bayramlaştılar..Saat: 14.00'te yapılacağı açıklanan bayramlaşmada hiçbir sarkma olmadığı görüldü.

Bayramlaşma programına Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, Emniyet müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Altun, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı vekili İdris Kurt,  Düzce Barosu Başkanı Av. Ali Dilber başta olmak üzere kurum müdürleri, bazı siyasiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları ve az sayıda sivil vatandaşlar katıldı..

Vali Vekili Hasan Bağcı, yaptığı kısa konuşmada bayramın anlam ve önemi üzerinde durarak “birlik ve dayanışmanın önemi üzerinde durdu. Şehitleri rahmetle anan Vali Vekili Bağcı, gazilerimizi de unutmadı:Daha sonra program İl Müftüsü Selami Emen'in getirdiği duayla son buldu.

            MİLLETVEKİLLERİ GEÇ GELDİ

Bayramlaşma programına Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan'la Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin ve Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyeleri ve bir grup partiliyle birlikte salona geç katıldıkları görüldü..

            MUHALEFET ERKEN GELDİ

İktidarı temsil eden milletvekillerinin geç geldiği salona, muhalefeti temsilen milletvekili adaylarından CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber'le Abdullah Şahin ve il başkanı Mustafa İzgin, MHP Düzce Milletvekili Adayları Osman Çakmak, Bahri  Temeltaş, Celal Kasapoğlu ve İl Başkanı Onur Özen'le birlikte bayramlaşma programına erkenden gelerek salondakilerle bayramlaştılar. 

HABER;E.TAYHAN