Belediye Başkanı İsmail Bayram Soğukpınar mahallesine belediye hizmetlerinin götürüldüğünü belirterek ‘ Ulaşım ve temizlik hizmetleri başta olmak üzere birçok hizmet zaten gerçekleştiriliyordu. Şimdi de alt yapı olarak kanalizasyon hatları döşeniyor’ dedi.

Düzce Belediyesi’nin en yeni mahallesi Soğukpınar mahallesinde alt yapı olarak 400’lük kolektör hat döşeniyor. Mahallenin tamamının ihtiyacını karşılayacak olan kanalizasyon hattı 6 kilometreye ulaşacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Bayram, ‘ Yeni yerleşim yerlerindeki en önemli sorun kanalizasyon sorunu oluyor. Bunun için yeni mahallemiz Soğukpınar’da da kanalizasyon döşenmesine başlandı. Öncesinde tüm fizibilite çalışmaları yapıldı, zeminler hazırlandı. En kısa zamanda da çalışmalar tamamlanacak’ dedi. Başkan Bayram kanalizasyon hattından çevre bölgelerin de yararlanabileceğini ifade etti.

Başkan İsmail Bayram bir süre çalışmaları inceledikten sonra mahalle kahvesindekilerle sohbet etti. Soğukpınar mahalle muhtarı İzzet Uysal da çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı İsmail Bayram’a teşekkür ederek ‘ Yeni mahalle olduğumuz için özellikle alt yapıya ilişkin taleplerimiz oldu. Sağolsun başkanımız yatırım programını hazırladı. Başkanımıza içme suyuna ilişkin taleplerimizi de ilettik, bunun da en kısa zamanda yapılacağına inanıyorum’ dedi.