Düzce İmam-Hatip Lisesi Mezunlar Derneği'nin her dini bayramda geleneksel hale getirdiği "bayramlaşma" programı bu yılda coşkulu bir havada geçti.

 
 
 
 
Düzce Anadolu İmam-Hatip Lisesi bahçesinde açıkhavada gerçekleştirilen etkinliğe Düzce milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır başta olmak üzere 23.dönem Düzce milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, Düzce Belediye Başkan Vekili Selahattin Sert, Cumayeri Belediye Başkanı Fevzi Tuna, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar'ın yanında Diyanet İşleri Başkanlığı 1.Atama Dairesi Başkanı Recep Sönmez, Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Yurtkur Bölge Müdürü Sevban Yıldırım ile çok sayıda okul müdürü öğretmen ve daire müdürü de bayramlaşma programında hazır bulundu.

 

 
Düzce İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı İdris Çalışkan konuklara hitaben yaptığı konuşmada "Geçmişten Geleceğe Buluşuyor" projesi hakkında bilgi vererek, yapılacak çalışmalar üzerinde durdu.
 
 

Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır yaptıkları konuşmalarda İmam-Hatip mezunlarının ülke idaresinde gösterdikleri çaba ve sorumluluğun üzerinde durarak Düzce'nin imam-Hatip nesli anlamında büyük bir boşluğu doldurduğu mesajını verdiler:Program Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nun getirdiği duanın ardından tasavvuf musikisi ve ikramla sona erdi.

Haber; E.TAYHAN