AK Parti Düzce İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın Düzce’de yapılmayan bir şey yok açıklamalarına tepkiler gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zekeriya Tozan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ümit Yılmaz’ın ardından Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez de parti binasında yaptığı basın toplantısında Arslan’ın açıklamalarını sert bir dille eleştirdi.
 
Konuşmasına, “Fevai Beyin sorusuna cevap, ‘Siz yaptıklarınızı söyleyin’ şeklinde olmalıdır.” Diyerek başlayan Sönmez, şunları kaydetti:

“Yapılması gerekenleri saysak zaman yetmez. Hiçbir şey yapmadıkları ortadadır. Şu yapıldı, bu yapıldı diyemiyoruz. Çöp tesisi için gariban halkı kandırmaya çalışıyorlar. Sayın Bakan söz verdi ama bir yıl oldu daha temeli atılan bir tane arıtma tesisi yok. Otoban bağlantı yolu yılan hikayesine döndü. Terminaliydi, diğer projelerdi ortada yapılan bir şey yok. Belediye uygulamalarında da savunulacak bir şey yok. Nesini savunacaksınız? Belediyeyle ilgili neyi iyi yaptınız? Belediye başkanını istifa ettirdiniz yenisini getirdiniz. Gelen bir şey yapacak mı, hayır, öyle bir işaret de yok. Parkları satmaya kalktınız. Sonuç olarak Sayın Fevai Arslan bir kere daha bir dil sürçmesi yaşamıştı. Cumhurbaşkanı için ‘Allah’ın vasfını taşıyan kişi’ diye. Fakat ‘Ne yaptık ki?’ diyecekken ‘Ne yapmadık ki?’ diyerek yine bence dil sürçmesi yapmış. Bence Arslan, açıklamaları yazılı yapsın. Yazılı yaparsa böyle tartışmalara da yol açmaz.”

Haber: M.AYDIN