Doğalgaz ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmaları sonucu kazılan mahalleler başta olmak üzere kent merkezinde düzeltilmeyi bekleyen yollarla ilgili sonunda çalışmalar başlıyor. 

Geçtiğimiz günlerde katıldığı Ahilik Haftası programında bozuk yollar konusunda yaşanan sıkıntının farkında olduğunu belirterek, Düzceli'den biraz sabır isteyen Başkan Keleş, gecikmenin gerekçesi olarak mücavir alana dahil edilen köylerle birlikte hizmet kapsamının 12 kat daha genişlemesini göstermişti.

Sorunlu yollar konusunda vatandaşın hassasiyetini bilen Başkan Keleş, bu kez birim müdürlerini masa etrafında toplayarak titiz bir çalışma yürütmeleri uyarısı yaptı. Yaz dönemi ile ilgil alt ve üst yapı çalışma programlarının değerlendirildiği toplantıda, merkez ve çevresinde yapılmaya başlanan ve çalışma takvimine eklenen planları inceleyen Keleş, aldığı bilgiler sonrası müdürlere art arda talimatlar verdi. Alt ve üst yapı çalışmalarının eksiksiz şekilde yürütülmesine vurgu yapan Başkan Keleş, özellikle vatandaşların en çok şikayet ettiği konular arasında yer alan bozuk yollar için özenli çalışma istedi. Keleş, toplantı sonunda iddialı bir söylemde bulunarak, “Merkez ve çevresinde yaz boyunca yapacağımız çalışmalarla cadde ve sokakların gerek alt yapı gerekse üst yapı konularında hiçbir eksiği kalmayacak.” ifadesini kullandı.

Haber:C.ÜSTÜNER