Gümüşova halkı su sorunu ile boğuşmaya devam ediyor, çeşmelerinden çamur aktığını söyleyen vatandaşlar biran önce çözüm isterken AK Parti Gümüşova İlçe Başkanı Necmi Kurt, ilçedeki probleme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Belediye başkanı Ahmet Bostancıoğlu'nun 2009 yılı mahalli seçimlerinde yalan vaadlerle seçimleri kazandığnı iddia eden Kurt, belediye başkanını ilçenin önemli sorunu olan konut ve su sorununu askıya alarak ihmalkarlıkla suçladı.

Su sorunu ile ilgili kendilerine de birçok şikayet geldiğini anlatan Kurt, seçim öncesi kendi belediyelerinin TOKİ ile yaptığı anlaşmada belediye bütçesine giren 2 trilyonluk parayı göstermelik hizmetlere harcadığını öne sürdü.

 

9 EYLÜL'DE YAPILAN "YILLARDIR AYNI ŞİKAYET" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKALYINIZ...

14 EYLÜL'DE YAPILAN "CAHİL SİYASET ANLAYIŞI" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...


GÖSTERMELİK HİZMETLERE HARCADI

Kurt, " Seçim öncesi bizim belediyemiz tarafından TOKİ'yle anlaşma yaptığımız selamlar mevkiindeki araziyi yaklaşık 2 trilyona satarak öncelikli sorunlarımızdan olan konut ve içme suyu problemlerinden vazgeçmiştir. Vatandaşlarımızın içme ve kullanma sularından sürekli çamur akması sonucu çamaşır makinaları , bulaşık makinaları ve kombileri arızalandığı yönünde teşkilatlarımız ve ilgili mercilere bildirmişlerdir. Alınan parayı öncelikli sorunlarımızdan vazgeçip göstermelik olarak mahalli konserler düzenleyip şehrin merkezine saat kulesi yaptırarak harcamaktadır."dedi.

HALKIN PARALARINI YANDAŞ FİRMAYA VERDİ

Kurt ayrıca belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu'nun geçtiğimiz 4 yılda konut sorununu da çözemediğine dikkat çekti. Konut yapımı için halktan toplanan paraları getirdiği yandaş ve paravan bir firmaya verdiğini firma yetkilerin kaçarak halkı mağdur ettiğini öne sürdü.


Haber: S. KAŞKIR