Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ev sahipleri olarak Düzce’den gelen konukları ağırladı. Vali Ali İhsan Su, beraberinde Düzce’nin tüm ilçelerinin kaymakamları ve 4 vali yardımcısına Akçakoca’nın çeşitli meslek odaları ve STK yöneticileri de gezileri esnasında eşlik etti. Çarşı içinde bulunan işyerlerini tek tek dolaşarak esnafın dertlerini dinleyen Vali Su’ya ilçe halkının ilgisi oldukça yoğundu.


Düzce Valisi Ali İhsan Su’nun ‘’bir sıkıntınız var mı?’’, ‘’kamu kurumlarından memnun musunuz?’’ şeklindeki sorularına olumlu yanıt veren vatandaşların hiçbir sorununun olmadığı dikkatleri çekti.
Bürokratik heyetin bütün gezi boyunca yaptığı vatandaş görüşmelerinde sadece iki vatandaşın yaşadıkları sorunları anlattığı görüldü.

Akçakocalı bir vatandaş, Camilerde verilen vaazlar sonrasında cemaatin sorularına din görevlileri tarafından yanıtlar verilmediğini söylerken, işi gereği Ereğli’den Akçakoca’ya her gün geldiğini söyleyen bir başka vatandaş ise, minibüslerin kendilerini çarşıya getirmediğini ve Sapak terminalinde inmeye zorladıklarını söyleyerek sorunlarına çözüm istediler.
HABER; S.KAŞKIR