Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde halkın başkan Osman Kılıç'tan talep ettiği sosyal tesisler hazır hale getirilerek halkın kullanımına açıldı. Başkan Osman Kılıç'ında mezun olduğu 42 yıl önce inşa edilen ve ilkokul olarak kullanılan bina 6 aylık çalışmanın neticesinde tamamlanarak hizmete girdi.
Beyköy halkının ailece vakit geçirebileceği çay- kahve içebileceği bir yere ihtiyaç duyulduğunu ve bu binanın uygun yer olarak tespit edilerek çalışmaların başladığını ifade eden Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, " Beyköy Sosyal Tesislerimizin alt katında bir adet kafeterya, beş mahalle muhtarının birlikte kullanabilecekleri muhtarlık ofisi ve minibüsçülerin kullanabileceği bir ofis bulunuyor. Kafeterya bölümümüzü açık ihale yaparak işletmecilerini belirledik. Bu alanı 3 yıllığına işletmek üzere Beyköy Beldesinden iki bayana verdik. Tesislerimizin ikinci katında sadece bayanlarımızın kullanabilecekleri spor tesisleri oluşturduk, kayıtlar devam etmektedir. Bayan hoca eşliğinde eğitimler verilerek spor yapmaları sağlanacaktır. Yine üst katta bayanlarımız için biçki-dikiş kursu ve Halk Eğitimin düzenlediği diğer kurslar düzenlenecek salonlarımız mevcut. Hemen yan tarafında milli karateci kızlarımızın ve öğrenmek isteyen gençlerimize açılacak kurslar için kullanabilecekleri salon hazırlanarak kullanıma açıldı. Yine üst katta masa tenisi odası bulunmaktadır" dedi.
Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, bu binanın sosyal tesis haline getirilmesine katkıda bulunan başta belediye personeline ve bakım onarımında emeği geçen ustalara teşekkür etti. Ardından okunan dualar ile birlikte açılış kurdelesi kesilerek tesisler hizmete açıldı. Açılışı yapılan sosyal tesiste spor salonu kafeterya gibi bölümler yer alıyor.

Haber:Y.SEVER