Çilimli için önemli projelerden biri olan Şehirlerarası Otobüs Terminali, Kurban Bayramı öncesinde faaliyete geçti. Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’un “Eylül ayı başında faaliyete sokacağız” dediği terminal, dün itibariyle halkın hizmetine girdi. Yerinde görüşlerini aldığımız firma sahipleri ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan Düzce Çilimli Şehirlerarası Otobüs Terminali yatırımı için Başkan Yavuz'a teşekkür edildi.

“Belediyecilik öğrensinler”

Firma sahiplerinden Haşim Saray Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’u tebrik ederek şunları söyledi: “Başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum Mehmet Keleş’ten önce bir ilki başardı. Bizi güzel bir otogara kavuşturduğu için ona şükranlarımı sunuyorum. Belediyecilik böyle olur. “Bismillah” dedik geçtik. Yolcularımız da geliyor, belediyemiz imkanı da sağladı. Gölyaka Sapağı’ndan buraya ücretsiz servis var. Düzce’nin otogarında yağmur yağsa millet çizmeyle gezecek ama burası tertemiz. Ağaçlarımızı da ekeceğiz. Çok güzel olacak.” 


“Hayvan bağlasanız durmaz o terminalde”

Otogardaki vatandaşlardan 60 yaşındaki Hayri Başol, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'a imkanları kısıtlı olan bir ilçede böyle bir otogar yaptığı için teşekkür ettiğini söyleyerek, şöyle konuştu: “Allah büyükşehir belediyelerini nasip etsin ona dört dörtlük adam. Böyle bir köy yerine böyle bir otogar yaptığı için Allah ondan razı olsun. Ben yıllarca otobüsçülük yaptım. Şu an mevcut Düzce Terminali'ne bakın bir de buraya bakın. O belediye başkanına bakın; bu belediye başkanına bakın. Burası 10 numara. Düzce otogarının buradan çok daha iyi olması gerekiyor.”   

“Vatana, millete hayırlı olsun”

Yine terminale yolcusunu bindirmek için gelen eski Milli Güreşçi Himmet Ateş ise Düzce ile Çilimli terminali ile ilgili fikirlerini şöyle dile getirdi: “Terminalimizin açılması vatana, millete, Düzce’mize ve bölgedeki ilçelere hayırlı olsun. Baya uğraşlar neticesinde burası bu hale geldi. Bugün (9 Eylül) artık araçlar, otobüsler gidip geliyor. Etrafımızda 5 ilçemiz var. Merkezimiz de yakın buraya. Buradaki hizmetlerin daha güzel olacağını düşünüyorum. Çünkü yol kenarında yolcular perişan oluyordu. Bizim bu milletimize her şeyin güzeli layık. O yüzden ilk olarak Çilimli Belediye Başkanımız Muhsin Yavuz’a çok teşekkür ediyorum. Çünkü vatandaş ona sahip çıktı o da vatandaşa hizmetini ediyor. Biz vatandaşlar olarak da onun arkasında manevi desteğimizi sürdüreceğiz.” 





Ö. YILMAZ