Düzce’de yaşayan bir genç, kız arkadaşına alışveriş merkezi önünde unutulmaz bir evlilik teklifinde bulundu.19 yaşındaki Onur Demir, iki yıl önce tanıştığı kız arkadaşına AVM önünde sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı.

‘Sana ömür boyu başımın etini yeme fırsatı sunuyorum. Benimle evlenir misin?’ yazılı pankart ve müzisyenler eşliğinde kız arkadaşına unutulmaz bir sürpriz hazırlayan Demir, oldukça heyecanlıydı. Alışveriş merkezi önüne gelen Demir’in kız arkadaşı, mumların dizili olduğu yoldan geçerek müzik eşliğinde erkek arkadaşına yürüdü.  Şaşkınlıktan ne yapacağını şaşıran genç kız, Demir’in evlenme teklifine “evet” yanıtını verdi. Genç çift müzisyenlerin çaldığı müzik eşliğinde birbirlerine sarılarak dans etti.

Şaşkınlıktan ne yapacağını şaşıran genç kız, Demir’in evlenme teklifine “evet” yanıtını verdi. Genç çift müzisyenlerin çaldığı müzik eşliğinde birbirlerine sarılarak dans ettiler.

Heyecandan konuşmakta zorlanan çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Sevgilisine sürpriz hazırlayarak evlilik teklifinde bulunan Demir sevdiği kız ile bir ömür mutlu olmayı dileyerek, “Bir ömür boyu beraber olmayı diliyorum. Aşkımızı büyüttük, sevgimizi besledik, bugünlere getirdik. Yaşımız 19, 2 yıldır beraberiz. Askerliğimi yapacağım, düğün 2018’de.” dedi.