Cumayeri ilçe merkezi ile D-100 Karayolunu birbirine bağlayan yolda tam bir "kural tanımamazlık" hakim. Henüz eksikliklerinin tamamlanmadığı yolda sürücülerin ters şerit ihlalleri kazaya davetiye çıkarıyor. Dün 17 yaşındaki bir gencin hayatını kaybettiği yolda sürücüler ders almıyor.

26 HAZİRANDA "OKULA SINAVA GİDİYORDU" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 


Tersten giden motorsiklet ve araçlar hem kendi canlarını hem de çevredeki insanların hayatlarını tehlikeye atmaya devam ediyor. Bağlantı yolu üzerindeki 4 kavşak arasındaki mesafenin uzak olması nedeniyle bazı sürücüler dolanarak kavşaktan dönmek yerine kestirme yolu seçerek ters şeride girmeyi tercih ediyor.

Yolun Düzce istikametinde bulunan benzin istasyonları ve ara sokaklar için sürücüler hem kendi canını hem de başkalarının canını tehlikeye atarak kolay yola giriyor.

 



Çalışmaların tamamlanmadığı ancak ulaşıma açılan yolda her adımda bir tehlike yada eksiklik karşınıza çıkıyor. Bir kaç ay sonra hizmete açılması beklenen Cumayeri sapağındaki entegre hastanenin önünde kavşak konulmaması, İlçe Merkezi ile Düzce arasında sefer yapan minibüslerin duraklayacakları ceplerin bulunmaması eksikliklerin başında geliyor.Minibüslerin yolcu indirip bindirmesi hem şoförleri hem de vatandaşları zor durumda bırakıyor. Tam bir boşvermişliğin hakim olduğu yolda, yaya ve okul geçitleri ile gerekli sinyalizasyon çalışmalarının da tamamlanmadığı görülüyor.

Dün ters şerit 17 yaşındaki bir genci hayattan koparırken, yetkilerin başka canlar yanmadan bu tehlikeli yoldan sürücüleri döndürmesi gerekiyor.

Haber: S. KAŞKIR