Çalışmalarına 1994 yılında başlanan ve bu zamana kadar ihaleyi alan firmaların işi tamamlamadan ayrılması, planın yeterince sağlık yapılmaması gibi sebeplerden dolayı bitirilemeyen yol, 24 yıl sonra tamamlanıyor.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberinde İl yönetim Kurulu üyeleri, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca ilçe başkanı Dergâh Akça, Akçakoca teşkilat mensupları olmak üzere kalabalık bir heyetle Akçakoca Karasu sahil yolunun Edilli-Paşalar arasındaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

“Yolu trafiğe açıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız”
Keskin açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

 “Yol ile alakalı bazı aksaklıklar vardı. Bazı bölgelerde çökmeler ve kazıklama çalışmaları olduğundan buradaki çalışmayı etkiledi. Yoğun çalışmalarımız esnasında konuyla ilgili gerek Belediye başkanımız ve gerekse İlçe başkanımız her zaman bizlere bilgilendirdiler. Karayolları Genel Müdürümüz, Karayolları Bölge Müdürümüz Öner beyin çok büyük bir emeği vardır. Burada kalan 500 metrelik bir kısım vardı. Burayı da bitirmek nasip oldu. Pazar günü yol çizgilerini tamamlayıp son işlemlerini bitirdikten sonra nasip olursa Pazartesi günü akşamüzeri, yolu trafiğe açıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”

Haber: M. AYDIN