Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Tarım ve İnsan konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren fotoğraflar, Düzce’de görücüye çıktı.
Düzce Belediyesi Sergi Salonunda 10-12 Temmuz tarihleri arasında açık kalacak fotoğraf sergisinin açılışına başta Vali Vasip Şahin olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel ile kurum müdürleri katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından tarıma olan ilgiyi artırmak, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek amacıyla ulusal çapta düzenlenen yarışmada dereceye giren 100’ü aşkın fotoğraf, Düzceli sanatseverlerle paylaşıldı.
Açılışa yoğun bir katılımın sağlandığı sergi hakkında bilgi veren Gıda, Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Harun Kabaoğlu, Düzce’de ikincisi açılan sergiye tüm vatandaşları davet etti.

Kabaoğlu, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarıma olan ilgiliyi arttırmak, sanatla tarımı buluşturmak üzere tarım ve sanat konulu fotoğraf yarışmasını düzenliyor.Bu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler de Türkiye’nin 81 ilinde sergileniyor. Bugünde 81 ilden fotoğrafların bulunduğu serginin açışını yaptık. 12 Temmuz’a kadar açık kalacak sergimize tüm Düzcelilerimizi davet ediyoruz.”diye konuştu.

Haber; S. KAŞKIR