Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefaret Kooperatifi 10 Şubat Pazar günü yapılacak Mahalli Genel Kurula hazırlanıyor. Esnaf ve Sanatkarlar Düzce Kooperatif Başkanı Ertan Taşlı, genel kurulda, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vereceğini  ifade etti.

Göreve geldiği günden bu güne 2 yıl geçtiğini dile getiren Taşlı,  Bu 2 yıl içinde esnafımızı rahatlatacak uğraşlar içine girdiklerini ve kredi vermenin yanı sıra farklı projeler ürettiklerini söyledi

Taşlı, Küçük esnafın konut sahibi olabilmesi için çalışmalar yaptıklarını, bu amaçla halk bankası ile görüşmelerinin devam ettiğini, Düzce’de uygun alan bulunduğunda konunun Mahalli Genel kurula getirileceğini ifade etti.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Mahalli Genel kuruluna gelir gider hesaplarının da sunulacağını belirten Ertan Taşlı, Bazı Büyük illerde uygulanan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma fonu oluşturmayı düşündüklerini belirterek, bu fonun amacının zor durumdaki üyelerine yardım etmek olduğunu söyledi.

Ertan Taşlı Pazar günü yapılacak olan Mahalli Genel kurula üyelerin tamamının katılmasını istedi. Mahalli Genel Kurul Düzce Gençlik Merkezi salonunda Saat 13.00 da gerçekleştirilecek.