Şehrin huzur ve güvenliğini sağlan düzce emniyet müdürlüğü ekipleri bunun yanı sıra trafikte vatandaşların can ve mal kaybını önlemek amacı ile motosikletler üzerindeki uygulamaları devam ediyor.

 

 


Kasksız ve ehliyetsiz motosikletler üzerinde şehrin belirli noktalarında motosikletler üzerinde yapılan uygulamalarda trafik ekipleri kural tanımaz sürücülerin gözünün yaşına bakmıyor. Motosikletleri ile uygulama noktasına takılan sürücüler çeşitli bahaneler üreterek uygulamaya girmek istemese de ekipler hiçbir bahaneye taviz vermeksizin evrakları olmayan motosikletleri bağlayarak çekici vasıtası ile otoparka çekildi.

 

 


Tescilsiz ve plakasız olan motosikletler üzerinde eski terminal kavşağında yapılan uygulamaya takılan sürücülerin motosikletlerini kurtarmak için birçok bahaneye başvurduğu gözlemlendi. Uygulamadan kaçmak isteyen bazı motosiklet sürücüleri ise uygulama noktasının yakınına yerleştirilen yunus timleri tarafından kısa sürüde yakalanarak ekipler eşliğinde uygulama noktasına ekipler eşliğine getirip işlem yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber: İ. keleş