Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne yeni katılan üyeler için düzenlediği "Şubat ayı rozet takma töreni"ne davet edilen Düzce Gazeteaciler cemiyeti Başkanı Gazeteci Erol Tayhan'ın rozeteni TGC Başkanı Turgay Olcayto taktı.Tayhan'ı uzun zamandır tanıdığını ve her zaman meslekte gösterdiği duyarlılığa şahit olduğunu belirterek "aramıza hoş heldin" dedi.

TGC'nin Çağaloğlu'nda bulunan lokalinde yapılan törenin açılış konuşmasını yapan TGC Genel Sekreteri Sibel Güneş, rozet takma töreninin önemi ve mesleğin içinde bulunduğu sıkıntılar hakkında bilgiler verdi. Bu ay aralarına katılan 15 gazetecinin deneyimi ve tecrübesiyle kendilerine büyük destek vereceğini söyleyen Genel Sekreter  Güneş, Tayhan'ın özgeçmişini salondaki konuklarla birlikte paylaştı ve aralarında olmasının mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Türkiye'de rozet takılan  Anadolu'dan gelen tek gazeteci olan Erol Tayhan'da Öncü Tv Haber Muhabiri ve Kameraman İsa Keleş'le birlikte katıldığı törende yaptığı konuşmada , Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin, gazetecinin her an yanında olan bir cemiyet olmasının yanında her gazetecinin onur duyduğu rozete kavuşmanın sevinç ve grurunu yaşadığını belirtti. Tayhan yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi ve "Beni buna layık görenleri hiç bir zaman utantırmayacağım. Düzce'de bir kardeşiniz bir meslektaşınız olduğunu unutmayın. 24 saat bu mesleğe hizmet etmenin aşkı içinde mücadele edeceğimin bilinmesini isterim. Aranızda olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu birlik ve beraberliğin TGC çatısı altında olması bize daha da büyük güç katacaktır.. Teşekkür ediyorum" dedi.

Tayhan'ın konuşması salondan büyük alkış aldı.Rozet ve kimliklerin verilmesinin ardından davetlilerle birlikte yemek ikramının ardından program sona erdi.

Haber;S.KAŞKIR