Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN)'nın yeniden yapılanan Düzce İl Temsilciliği yönetimi hem tanışma hem de bir süre önce el değiştirmesi dolayısıyla 'Hayırlı olsun' temennisinde bulunmak için Öncü Medya Grubu'na bir ziyaret gerçekleştirdi.
 
Ziyaret, TEÇ-SEN Düzce İl Temsilcisi Turgut Güner başkanlığındaki yönetimin tüm çalışanlarla selamlaşarak 'İyi çalışmalar' dilemesi ile başladı. Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal tarafından ağırlanan heyet, 2006 yılında kurulan sendikanın 2009'da Düzce'de teşkilatlandığını aktardı. Düzce il temsilciliğinin bir süre önce yeni oluşturulan yönetimle tazelendiğini belirten TEÇ-SEN Düzce İl Temsilcisi Turgut Güner, Düzce'de sadece sendika üyelerinin değil tüm eğitim çalışanlarının sağlanan haklardan eşit şekilde yararlanması için çalıştıklarını söyledi. Mesai arkadaşlarının mesleki sorunlarını çözmek ve mali durumlarını iyileştirmek için kafa yorduklarını dile getiren Güner, Düzce'de hayata geçirmek istedikleri birçok proje olduğunu sözlerine ekledi.

 

 
Ayrıca Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası öncülüğünde 16 Şubat Pazar günü Ankara'da çalışanların haklarının iyileştirilmesine yönelik bir eylemin gerçekleştirileceğini ifade eden Güner, il ölçeğinde ise 18 Şubat Pazartesi günü il milli eğitim müdürlüğü önünde seslerini duyuracaklarını kaydetti.

 

Ziiyaret iyi niyet temennileri ile sona erdi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ