Maddi geliri olmayan ve kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından iki göz odasından çıkarılan Reyhan Kurubaş, çaresiz bir şekilde hayırseverlerden yardım bekliyor. 23 yıl önce eşini kaybeden, Kurubaş'ın üç oğlu var. Ancak oğulları da ortadan yok olarak annelerini kaderine terk etti.

3 yıldır Akpınar Köyü Yeşilkent mahallesinde iki odalı bir evde oturan Reyhan Kurubaş, üç gün önce 60 TL'lik kirasını ödeyemediği gerekçesi ile evden çıkarıldı. Ev sahibinin, evin tadilat yapılacağını ve kendisinin oturacağını söylemesinin ardından Kurubaş eşyaları ile birlikte tek başına sokakta kaldı. Bugüne kadar komşularının yardımı ile ayakta kalmayı başaran yalnız kadın, kendisini daha önceden tanıyan hayırsever bir komşusunun yanına sığındı.

Tek istediği barınacağı bir ev olan Reyhan Kurubaş, çaresiz kaldığını söyleyerek, yetkililere ve yardımseverlere sesini duyurmaya çalışıyor. Çaresiz kadını yanına alarak yardım eden komşusu Pakize Hanım ise, hayırseverlerin duyarsız kalmayacağına inandığını söyleyerek, kendisinin Reyhan Kurubaş ve oğulları için Sosyal Hizmetlere başvurduğunu ancak henüz bir gelişme olmadığını dile getirdi. Gözyaşları içinde yaşadığı sıkıntıları anlatan çaresiz kadın ise zaman zaman intiharı bile düşündüğünü söyledi.

Ev sahibinin tadilata başladığı evdeki görüntü ise acılı kadının içler acısı halini gözler önüne sererken, evin içinde kalan bazı eşyalarının harap olduğunu gören Reyhan Kurubaş göz yaşlarına hakim olamadı. Komşularının bir ekmeğe bile muhtaç olduğunu söylediği Kurubaş, sığınacağı tek odalı bir evin hayaliyle hayırseverlerin yardımını bekliyor.