Düzce'nin göbeğinde hizmet veren parklarla ilgili başlayan dönüşüm çalışmaları önümüzdeki hafta başından itibaren kaldığı yerden devam edecek.

Çirkin bir görüntü çiziyor
Avni Akyol Parkı'na yeni yaya yolu ve oturma alanları yapılmasını kapsayan yeni düzenleme çalışmaları, İnönü Parkı'nda ise tel çitlerin kaldırılması, bir tane bile olmayan bank kazandırılması ve şehrin göbeğinde çirkin bir görüntü çizen lunaparkın taşınmasını içeriyor.

Başkan 'Taşınacak' demişti
Etrafını çevreleyen tel örgülerden kurtulan İnönü Parkı'nda yeni haftada lunaparkın taşınma sürecinin başlaması bekleniyor. Bilindiği gibi Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, şehir merkezindeki parklara yönelik vatandaş odaklı aldıkları dönüşüm kararı kapsamında lunaparkın da mevcut yerinden kaldırılacağını açıklamıştı. Yeni adres olarak ise 23 Nisan'da açılışı yapılacağı açıklanan ancak bu tarihe yetişmeyen Melensu Parkı Projesi'ni işaret etmişti.

"Tuvalet de ücretsiz olsun"
Restauranttan kafeteryaya, tuvaletten lunaparka ve düğün salonuna kadar bir çok işletmeyi içerisinde barındıran İnönü Parkı'ndaki yeni düzenlemelerden memnun olan vatandaşlar, halkın mekanları olan parklarda tuvaletlerin ücretsiz bir hizmet olarak sunulduğuna dikkat çekerek, aynı uygulamanın İnönü Parkı'nda da başlaması çağrısı yaptı.

Haber: C.ÜSTÜNER