Düzce’de yol çilesi bitmiyor. Bu kez tepkinin adresi Aziziye Mahallesi oldu. Pazaryeri mevkiin ve çevresinde bulunan sokaklardaki çukurlar nedeniyle vatandaşlar adeta isyan ediyor. Hem kendi araçlarının hem de belediye otobüslerini yaşadıkları soruna dikkat çeken vatandaşlar gerekli çalışmaların bir an önce başlaması için yetkililere çağrıda bulunuyor. Mevkide belediye otobüslerinin kalkış ve bitiş noktası olması ise sıkıntının boyutunu daha da artırıyor.



“Vatandaşlar bana, ben de yetkililere bildirdim”
Yaşanan yol sıkıntısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Aziziye Mahallesi Muhtarı Aydın Koç, “Mahallemizde yaşanan bu sorunu mahalle halkı bana iletti. Ben de belediyeye giderek yaşadığımız sıkıntıyı hem sözlü hem de yazılı olarak dile getirdim. Aslında burası geçen yıl yapılacak çalışmalar arasında bulunuyordu. Eski Başkan Mehmet Keleş’in gitmesiyle sorun bir türlü çözülemedi. Şimdi ki Belediye Başkanımız Dursun Ay’ın bu yılki yol çalışmalarına burayı da eklemesini bekliyoruz. Burası E-5’e çıkmak isteyenlerin, belediye otobüslerinin hatta ışıklara takılmak istemeyen ambulansların kullandığı yol konumunda yer almaktadır. Biz de sorunun çözülmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.



“Geçen yıl yapılmadı bari bu yıl yapılsın”
Bu sorunun yetkililer tarafından çözülmesi gerektiğini belirten mahalle sakinleri ise yaşadıkları sıkıntıya muhtara ilettiklerini belirtti. Yol yapım çalışmasının bir an önce başlaması gerektiğini dile getiren sakinler, yetkililere “Geçen yıl yapılmadı bari bu yıl yapılsın” çağrısı yaptı.
Yol sıkıntısının yaşandığı bölgenin arka tarafında bulunan sokakta ise yoldaki devasa çukur nedeniyle yağmur suyu ile kapanması dikkatlerden kaçmadı.



Haber: M.AYDIN