Bayramın son gününde tatilini tamamlayıp geri dönüş yoluna çıkmak isteyenlerin çilesi daha Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde başladı. Yolculuk yapacak vatandaşlar terminalin şuanki durumuna isyan etti.

 



Terminalin düzeninin olmamasının kendilerine zorluk çıkardıklarını söyleyen yolcular ve yakınları, hem terminal içindeki sıkıntılardan hemde terminalin giriş çıkışında yaşanan trafik ve park sorunundan dert yandı. Yolcular ve sürücüler terminal etrafında yaşanan trafik yoğunluğunu işaret edip hiçbir yetkilinin bu durumu görmediğini ifade ederek sıkıntılarını dile getirdi.

Terminalde yaşanan problemlerle ilgili olarak mikrofonumuza konuşan vatandaşlar, Türkiye'nin hiç bir ilinde buradaki gibi bir terminalin olmadığını söyledi. Vatandaşlar konuyla ilgili olarak,"Bu Düzce'mizin bir ayıbıdır. Düzce ileri gelenlerinin ayıbıdır. Dışarıdan gelen ve gidenler zaten böyle söylüyor. Akçakoca'daki terminalle burayı bir karşılaştırsınlar ve duruma çözüm bulsunlar. Terminal bırak bayram yoğunluğunu normal bir günün yoğunluğunu bile kaldırmıyor. Bütün herkes burda birbirine bağırıp çağırıyor"dedi.


Bir başka vatandaş ise, "Belediye yeni terminali bir an önce yapsın, vatandaşı süründürmesin. Biz bu memleketin çocuğuyuz. Çektiğimiz eziyeti görsünler. Peşlerinde televizyonlarla gezmenin faydası yok biz terminal istiyoruz"dedi.

Haber: Y. Sever